Link računari doo

call centar
9 - 15h
ponedeljak-petak

Svakodnevno preko 1.000 artikala na akciji. Link-a i najvećih uvoznika Srbije. Tražite bolju cenu ako niste zadovoljni. Vratite proizvod kojim niste zadovoljni. Pročitajte o svojim pravima.

Link Computers

 

"Link computers"  punih 20 godina ( osnovan je aprila 2000.) deluje u oblasti kompjutera i informacionih tehnologija. Sedište firme nalazi se od osnivanja u centru Jagodine.Prodajom i servisom potpuno pokriva područje Pomoravlja,a sve više i čitavo područje Srbije,kao i brojne zemlje Evrope i sveta,gde se naši ljudi nalaze na radu.Godine predanog rada omogućile su da “Link” postane zaokruženi centar koji obuhvata veleprodaju i maloprodaju, održavanje i servis… ukratko - sve najvažnije segmente vezane za računare,potrošne materijale i fiskalne uredjaje. Na našoj referentnoj listi danas se nalaze nazivi svih većih firmi, ustanova i institucija, a na tenderima svoje poverenje su nam poklonili mnogi.

ŠTA ŽELIMO

Naša misija je približavanje modernih IT tehnologija savremenom čoveku.Zato iz „Linka“ sa računarom dobijate i izuzetnu servisnu podršku.U rekordnom roku otklanjamo kvarove u garantom i vangaratnom roku,odgovaramo na vaše pozive i besplatno pomažemo svojim stručnim savetima.Sve softvere uz kupljeni računar instaliraćemo bez naplate.To obuhvata free i softvere koje kupite,od operativnog sistema do specijalizovanih softvera za pojedine delatnosti.

MOTO

Siguran servis vredi koliko i sam uredjaj,a dobar izbor pruža neverovatno zadovoljstvo u svakodnevnom koriišćenju.“Link“ je tome posvećen.

CILJ

U želji da IT tehnologije i opremu što više približimo današnjim uslovima kupovine „Link“ od osnivanja godine posebnu pažnju poklanja razvoju saradnje sa sindikalnim organizacijama i razvoju tzv. On-Line ili jednostavnije – Internet kupovine. Podrazumeva se da Vam izabrana roba može biti dostavljena na vrata stana ili kuće bilo kojom brzom poštom, kao i da je možete preuzeti lično u Kneza Lazara 35 u Jagodini, svakog radnog dana od 09:00 do 21:00, odnosno subotom od 09:00 do 15:00 časova.

Dobrodošli!